Noodkreet uit Moldavië: oorlog bij buurland Oekraïne

De oorlog in buurland Oekraïne is het gesprek van de dag en angstig dichtbij. Aangezien Moldavië net als Oekraïne een regio heeft wat onder Russisch beheer staat (Transnistrië), is de dreiging voor inval in Moldavië ook heel reëel. Moldaviërs zijn in grote getale aan het hamsteren en supermarkten raken leeg. Daarnaast is de vluchtelingenstroom uit Oekraïne op gang gekomen, die onderdak en eten nodig hebben. 

In Moldavië is niets geregeld, waardoor mensen bij de kerk en dus bij Brother Eduard aankloppen. 

Brother Eduard is inmiddels een bekende geworden in de wijde omgeving en krijgt daardoor veel vragen om hulp; eten, matrassen, hout voor de kachel etc.  

Eduard heeft een pasje om eten bij de groothandel te kopen, wat hij normaal gesproken voor de kinderkampen gebruikt. Hij kan dus aan de noodzakelijke middelen komen, echter is er geen geld.  

Allereerst ligt de focus op het leveren van aards voedsel en middelen, maar uit ervaring weten we dat Eduard ook hemels voedsel zal aanreiken.  

Zou u Brother Eduard willen ondersteunen met gebed en financiële middelen om zijn hulp aan de mensen in nood mogelijk te maken?  

Maak uw gift over op NL39INGB0009320048 t.n.v. St. Mercy Ministries, o.v.v. Project Moldavië of: Noodhulp Oekraïne